Over Monique Bruijn

monique bruijnIN HET KORT

Dertiger. Samenwonend. Creatief. Doener. Nieuwsgierig. Resultaatgericht. Verslaafd aan mijn mobiel. City Tripper. Boek schrijven op mijn bucketlist. Hobby fotograaf. Gelegenheidsblogger. Doodler. Eigenwijs. Meme lover.

Daarnaast werk ik al meer dan 8 jaar als Marketeer. Heb ik Nima A en B op zak en leer ik elke dag bij. Van mijn collega’s, andere bedrijven, voorbeelden, van het internet, uit de boeken, workshops en soms ook nog uit de krant of via de tv.

Belangrijk vind ik de sfeer en de samenwerking met collega’s. Ik ben een perfectionist en ga altijd voor het doel. Soms zelfs iets te enthousiast. De mensen die ik naast mij nodig heb voor het beste marketingplan zijn een vormgever en een analyticus. Dan komt het altijd goed!

 

Geef een reactie